Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Κοινωνική Εξαπάτηση ή Πολιτική Σαπίλα;



Ε, ναι! Είναι δισυπόστατα περίεργο και επικίνδυνο  βρε αδελφέ. 

(γράφει ο mask)
  • Αυτές τις μέρες κρίνεται η τύχη των κόκκινων δανείων, δηλαδή η εκποίηση της βασικής στέγης πολλών, η εκποίηση της περιουσίας άλλων, η εκποίηση εταιρικών  ακίνητων φιλέτων.
  • Αυτές τις μέρες, με πρόσχημα το προσφυγικό, παίζεται ένα γεωπολιτικό σκάκι με διακύβευμα τον έλεγχο του Αιγαίου.
  • Αυτές τις μέρες, επανεφευρίσκουν ένα βολικό ασφαλιστικό ισοπεδωτικής θεσμικής εξαθλίωσης της τρίτης ηλικίας και όχι μόνο.
  • Αυτές τις μέρες μαγειρεύουν μια ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών που όπως και αν ολοκληρωθεί θα αποτελέσει τον πρόδρομο του κουρέματος των καταθέσεων από όρια πολύ χαμηλότερα των 100,000€.
  • Αυτές τις μέρες, με την φορολαίλαπα και το αναμενόμενο εισπρακτικό έλλειμμα, επιχειρείται μια εκ’ νέου εσωτερική υποτίμηση.
  • Αυτές τις μέρες,  η Ευρώπη υφίσταται δομικές αλλαγές με όσα λαμβάνουν χώρα σε Γαλλία και Ιταλία αλλά και όσα θα πυροδοτήσουν η εξελίξεις στην Αγγλία.
  • Αυτές τις μέρες παραδίδεται οικιοθελώς, έναντι πινακίου φακής, εθνικός πλούτος όπως τα περιφερειακά αεροδρόμια.

Αυτές τις μέρες ακριβώς, η φλόγα της λαϊκής οργής, με δούρειο ίππο τα μέσα ενημέρωσης, αποκτά (παρα)εστία στις δηλώσεις Φίλη, μεταλαμπαδεύεται στις φασιστικές δράσεις των συνήθεις υπόπτων της Χρυσής Αυγής, με διαδοχή το αποδεδειγμένο υπερόπλο κοινωνικής ύπνωσης και πλάνης, δηλαδή την τρομοκρατία.  Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, τα πράγματα είναι σοβαρά. Αν όλα αυτά είναι υποκινούμενα και ψευδή, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.  Αν είναι αληθή αλλά προγραμματισμένα εμφανιζόμενα, τότε δυστυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά και η περίοδος Δεκέμβριος 15 - Φεβρουάριος 16 προθάλαμος ενός επερχόμενου κοινωνικοπολιτικού μεσαίωνα.



mask

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου